maandag 10 augustus 2009

Zeebenen

Hallo lieve landrotjes hier zijn de zeebenen al aardig ingeschommeld. Eerste twee dagen beetje in het haventje van Gdynia gehangen en tot mijn grote frustratie is het vooral nog veel met de armpjes over elkaar, lief knikken en toekijken. Ik sta nu ingedeeld in de machine kamer waar ik onder de hoede ben genomen door een ontzettend grappige en (Niet ondanks het motor geloei en de oordoppen) onverstaanbare groninger.Nu dan toch eindelijk voor het eerst uitgevaren. De motor maakt minder herrie dan ik verwacht had en het zeetje is enorm kalm. We varen richting Kemi Finland, waar we op mijn verjaardag waarschijnlijk aan komen, daar laden we Playboy papier en varen we door naar Hanko Finland waar we nog meer Playboy papier laden waarmee we vervolgens naar Baltimore gaan. Wel gappig dat het een soort van zelfwerkverschaffende bedoeling is want hier aanboord zijn we groot afnemer van het blaadje. Hier kwam ik mijn eerste werkochtend meteen achter toen ik gehaast mijn sokken uit mijn la griste en daarmee ook drie porno dvd's en wat leuke blaadjes die mijn voorganger mij, samen met een groot verpakking axe, scheersschuim, mannenluchtjes en een megalading wattenstaafjes(?!), had nagelaten. Deze spulletjes allemaal netjes uitgestald in de messroom (eet/woonkamer) voor wie het hebben wou. De luchtjes en dergelijke staan er nog steeds de rest is al weer een ander hutje in verdwenen.Mijn hutje is overigens heel relaxed, het zit ergens op een midden dek (hoe hoger het dek hoe hoger de rang) heeft een eigen badkamertje, een bureau, een tafel met een bank, een twijfelaar als kooi, een koelkast die ook door mijn voorganger gevuld was en meer kast ruimte dan ik de afgelopen 5 jaar gehad heb.De mensen zijn vriendelijk, andere stagair *Jurre* is ook gezellig en ik heb alle tijd om me rustig aan te passen.Wordt vervolgd..

P.S.
Merel is te bereiken via het maildres: mv.metsaborg@wagenborg.com en dan als onderwerp "Merel Mulder" gebruiken. Dit gaat via de sateliet dus mail met mate en geen attachments!

1 opmerking:

  1. Nou, ik plaats net een reactie onder 'Ninja Turtle's' met de vraag of je misschien papier hebt geladen voor de Playboy... en ja hoor het klopt! Je maakt dus exact dezelfde trip als ik heb gedaan. Een leuk stukje varen.

    BeantwoordenVerwijderen